30 jaar InMens Coevorden

         

Wat vliegt de tijd! Alweer 30 jaar geleden startte ik in Coevorden de praktijk voor oefentherapie Cesar. Van 2 maal per week een ruimte huren in het Hervormd ontmoetingscentrum, naar een aantal jaren een ruimte in het Franciscus, naar jarenlang aan de Spoorhavenstraat en nu alweer 6 jaar in de Veltstroom.

En er is niet alleen wat veranderd in de locatie. Waar ik begon als algemeen oefentherapeut en vooral houding- en bewegingsproblemen behandelde, ben ik nu sinds 2020 psychosomatisch oefentherapeut en kijk ik nog meer naar de totale mens.

In al die jaren heb ik nooit stil gezeten, leergierig als ik ben. Diverse cursussen en specialisaties heb ik me eigen gemaakt, maar er gaat niks boven de psychosomatiek. De samenwerking tussen het lichaam en de geest is zo duidelijk, interessant én ingewikkeld, ik puzzel dat graag uit bij de mensen die bij me komen.

Daarom heb ik besloten dat vanaf 1 januari praktijk InMens alleen nog maar psychosomatiek gaat doen. Voor de reguliere oefentherapie van behandelen van aandoeningen zoals scolioses en houdingsafwijking kunnen mensen terecht in Emmen, Klazienaveen, Dedemsvaart of Hoogeveen. Dat betekent dus ook dat ik afscheid ga nemen van mijn collega Dagmar de Vogel zodat ikzelf op de dinsdag erbij kan gaan werken. Dagmar werkt in Hoogeveen verder.

Praktijk InMens richt zich o.a. op SOLK/ALK, slaapoefentherapie, burnout en angst- en paniekstoornissen en alles wat maar te maken heeft met een verstoorde balans tussen lichaam en geest.

Voor informatie is er de website www.inmenscoevorden.nl of de mail contact@inmenscoevorden.nl

Bedankt voor al die jaren vertrouwen en samenwerking, op naar nog vele jaren werkplezier!

Natasja Tijhuis

Psychosomatisch oefentherapeut praktijk InMens Coevorden